Special offer! Only 179 zł for 5 courses and a cocktail
Menu A
Pozycja 1:
tatar wołowy / majonez truflowy
Pozycja 2:
ceviche z okonia morskiego / krwista pomarańcza
Pozycja 3:
krem ze szczawiu / babka ziemniaczana
Pozycja 4:
kaczka "Magret de canard"
Pozycja 5:
tiramisu malinowe
Menu B
Pozycja 1:
kurki / wędzona śmietana
Pozycja 2:
linguine truflowe
Pozycja 3:
krem ze szczawiu / babka ziemniaczana
Pozycja 4:
wellington z buraka / sos porowy
Pozycja 5:
creme brulée
FREE with every menu!
In the next step choose gifts for the reservation
Whisky Neat
Najczęściej nagradzana na świecie szkocka blended whisky w czystej formie.
Whisky Sour
Orzeźwiający słodko-kwaśny klasyk pełen charakteru szkockiej whisky, z dodatkiem Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj
Old Fashioned
Klasyczny cocktail w wyrafinowanej odsłonie, z nutą cytrusów i bittersa.
Mocktail Sour (~0%)
Włoskie aperitivo (<0,5% alk.) z pianką na bazie Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj.
Description
Cuisinepolska
ChefRobert Kondziela
Atmospherefine dining
Year opened2017
Polskie arcydzieła Mateusza Gessleraㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Menu Restauracji Warszawski Sen by Mateusz Gessler przygotowane przez Szefów Kuchni Roberta Kondziela, Adriana Rogozińskiego oraz Mateusza Gesslera to starannie dobrane i skomponowane składniki potraw autorskiej kuchni polskiej. Posługujemy się językiem sztuki kulinarnej i robimy to najlepiej, jak potrafimy.