Babka cytrynowa
Lody kajmakowe, żel mleczny,
coulis porzeczkowe, oliwa miętowa
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton
Babka cytrynowa
Lody kajmakowe, żel mleczny,
coulis porzeczkowe, oliwa miętowa
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton
BAKLAWA
Miodowo-orzechowy deser z ciasta francuskiego
Bakłażan z burratą i musem paprykowo-pomidorowym
Panierowany bakłażan z wędzoną burratą, kremowym musem z pieczonej papryki i pomidora, serwowany na chrupiącej grzance.
Brioche, cytrynowy kogel mogel, krem z gorzkiej czekolady, gruszka, orzechy, balsamico
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Brioche, cytrynowy kogel mogel, krem z gorzkiej czekolady, gruszka, orzechy, balsamico
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Cannoli z ganache z ricotty i leśnymi jagodami
Chrupiąca włoska rurka wypełniona aksamitnym, puszystym kremem z ricotty i soczystymi leśnymi jagodami, delikatnie posypana cukrem pudrem.
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton
CHINKALI
Gruzińskie pierożki wypełnione mięsem wołowo-wieprzowym i rosołem
CHINKALI Z SEREM
Gruzińskie pierożki wypełnione serem imeretyńskim na słono i czosnkiem
Chrupiący boczniak w panko – marynowany boczniak w złocistej panierce panko, z autorskimi krokiecikami z lemieszki, marchewką baby karmelizowaną z nutą pomarańczy, aksamitnym purée z zielonego groszku i kremowym sosem miso