amuse-bouche
pieczywo Scoria | palone masło
carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu
kaszanka | konfitura z wiśni | majonez cebulowy | tarte foie gras
krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia
rumsztyk z polędwicy | ziemniaki purée z cebulą | rellish z buraków | portobello
pre dessert
mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa
petit fours
amuse-bouche
pieczywo Scoria | palone masło
carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu
smażone grzyby | sos Béarnaise | tarta czarna trufla
krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia
okoń morski | szafranowe risotto | pieczony pomidor | koper włoski
pre dessert
mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa
petit fours
Beza z kawowym mascarpone, owocami leśnymi i dodatkiem czarnego bzu
Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton.
Biszkoptowe ciasto bostońskie przełożone kremem, podane z owocami
Brownie podane z lodami waniliowymi, truskawkami i musem malinowym
Burger wołowy WhiteBull z serem Raclette i ragoût wołowym, podany z cienkimi frytkami i sosem Buffalo
Burger z wege kotletem, serem feta, pesto z suszonych pomidorów, cebulą czerwoną i mixem sałat
Chili sin carne z wege kiełbaską podane ze śmietaną i ryżem
Chrupiąca pinsa z kremową mozzarellą fior di latte, ziołowym chrustem z pietruszki, majonezem szczypiorkowym i rukolą
House focaccia with fior di latte mozzarella, chive mayo, rocket and crispy parsley
Chrupiące eskalopki z dorsza podane z pietruszkowym risotto i młodymi warzywami