Gift Voucher
Weekly
FAQ
EN
Icon arrow
RestaurantWeek®BreakfastWeekExperiencesFind a table
Sign in
Icon search
Festival Menu
Discover as many restaurants as possible with your loved ones!

If you want to see the classic restaurant list, click below:
See list of restaurants
Icon search
All dishes
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
Aksamitny krem z pieczonej dyni na białym winie, podany z chrupiącym krakersem z polenty i siemienia lnianego, pianą kokosową i chipsem z marchwi
Bakłażan tonkatsu, smażony ryż, zielone warzywa, chrupiący por
Biszkopt kokosowy, Mus mango, żelka marakuja Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Brownie z musem cytrynowym i malinami
Cannoli z kremem cytrynowym na bazie ricotty
Cannoli z kremem pistacjowym na bazie ricotty
Carpaccio z jelenia z grzybowym jus, macerowanym dereniem, purée z wiśni oraz grzybowym duxelles z portobello, gorczycą i pietruszką
Carpacio z kolorowych pieczonych ziemniaków marynowanych w zalewie orientalnej, podana z sałatą ze świeżych ziół, chipsem z topinamburu, pianą malinowo-tymiankowa, karmelizowanymi orzechami pinii i oliwą koperkową
Cromesquis z kaczki faszerowane podrobami, cebulą i chałką, tradycyjny kugel ziemniaczany, mini marchew gotowana w soku z pomarańczy oraz aromatyczny jus drobiowy z gorczycą
Czarna bułka bao z panierowanym w sezamie boczniakiem, piklowanym zielonym ogórkiem, salsą jabłko-cioptle i sałatą lollo biondo
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award