Gift Voucher
Weekly
FAQ
EN
Icon arrow
RestaurantWeek®BreakfastWeekExperiencesFind a table
Sign in
Icon search
Festival Menu
Discover as many restaurants as possible with your loved ones!

If you want to see the classic restaurant list, click below:
See list of restaurants
Icon search
All dishes
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
Baklażan pieczony w sosie paprykowym, sałatka z marynowanego ogórka
Bakłażan po Afgańsku Grillowane „steki” z bakłażana w aromatycznych smażonych pomidorach z jalapeno, kuminem i kolendrą.Wszystko w towarzystwie sosu jogurtowego z cytrynową nutą, tahini i miętą. Posypane prażonymi płatkami z migdałów podany z chlebkiem pita z naszej piekarni.
Baranina Kotleciki z polskiej, naturalnie hodowanej baraniny na aksamitnym puree z dyni. Smak dopełnia intensywna redukcja soku z granatu oraz sałatka z rukoli z zieloną oliwą i świeżych nasion granatowca.
BATAT PIECZONY batat, feta, dynia, kalafior romanesco, ciasteczko
Batat w 5 smakach Pieczone plastry batata z limonkowym labnehem, podane z pesto bazyliowym, prażonymi orzechami włoskimi i fermentowanym miodem z chili.
BEERAMISU biszkopty nasączane w piwie z Browaru Stu Mostów, galaretka z piwa Pumpkin Spice Sour, śliwka, przyprawy korzenne, mascarpone, chili, mięta Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
BEERAMISU biszkopty nasączane w piwie z Browaru Stu Mostów, galaretka z piwa Pumpkin Spice Sour, śliwka, przyprawy korzenne, mascarpone, chili, mięta Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Beza z kremem Beza migdałowa, krem Dulce de Leche, mleczna czekolada z solą
BOCZEK TERIYAKI boczek teriyaki, ziemniaczane purée z palonym masłem, tajskie gniecione ogórki, sezam.
BOCZEK TERIYAKI NA DEMI GLACE Gotowany 24 h boczek na sosie demi glace. Podany z chimichurri, papryczką padron i ziemniaczkami smażonymi na maśle z kolendrą, czosnkiem i kolbą kukurydzy.
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award