Gift Voucher
Weekly
Help
EN
Icon arrow
RestaurantWeek®ExperiencesFind a table
Sign in
Icon search
Festival Menu
Discover as many restaurants as possible with your loved ones!

If you want to see the classic restaurant list, click below:
See list of restaurants
Icon search
All dishes
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu kaszanka | konfitura z wiśni | majonez cebulowy | tarte foie gras krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia rumsztyk z polędwicy | ziemniaki purée z cebulą | rellish z buraków | portobello pre dessert mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa petit fours
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu smażone grzyby | sos Béarnaise | tarta czarna trufla krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia okoń morski | szafranowe risotto | pieczony pomidor | koper włoski pre dessert mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa petit fours
Beza z kawowym mascarpone, owocami leśnymi i dodatkiem czarnego bzu Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton.
Biszkoptowe ciasto bostońskie przełożone kremem, podane z owocami
Brownie podane z lodami waniliowymi, truskawkami i musem malinowym
Burger wołowy WhiteBull z serem Raclette i ragoût wołowym, podany z cienkimi frytkami i sosem Buffalo
Burger z wege kotletem, serem feta, pesto z suszonych pomidorów, cebulą czerwoną i mixem sałat
Chili sin carne z wege kiełbaską podane ze śmietaną i ryżem
Chrupiąca pinsa z kremową mozzarellą fior di latte, ziołowym chrustem z pietruszki, majonezem szczypiorkowym i rukolą House focaccia with fior di latte mozzarella, chive mayo, rocket and crispy parsley
Chrupiące eskalopki z dorsza podane z pietruszkowym risotto i młodymi warzywami
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award