amuse-bouche
pieczywo Scoria | palone masło
carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu
kaszanka | konfitura z wiśni | majonez cebulowy | tarte foie gras
krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia
rumsztyk z polędwicy | ziemniaki purée z cebulą | rellish z buraków | portobello
pre dessert
mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa
petit fours
amuse-bouche
pieczywo Scoria | palone masło
carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu
smażone grzyby | sos Béarnaise | tarta czarna trufla
krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia
okoń morski | szafranowe risotto | pieczony pomidor | koper włoski
pre dessert
mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa
petit fours
Beza z kawowym mascarpone, owocami leśnymi i dodatkiem czarnego bzu
Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton.
Biszkoptowe ciasto bostońskie przełożone kremem, podane z owocami
Brownie podane z lodami waniliowymi, truskawkami i musem malinowym
Bruschetta con burrata e peperoni arrostiti, czyli chrupiąca bruschetta z kremową burratą i pieczoną papryką
Burger wołowy WhiteBull z serem Raclette i ragoût wołowym, podany z cienkimi frytkami i sosem Buffalo
Burger z wege kotletem, serem feta, pesto z suszonych pomidorów, cebulą czerwoną i mixem sałat
Carpaccio z marynowanej dyni z nutą miodu gryczanego
Carpaccio z pieczonej dyni piżmowej z gorgonzolą, konfitowanymi pomidorami, orzechami pini, chipsem z pietruszki, tymiankiem, olejem szczypiorkowym i pudrem z oliwek