Gift Voucher
Weekly
FAQ
EN
Icon arrow
RestaurantWeek®BreakfastWeekExperiencesFind a table
Sign in
Icon search
Festival Menu
Discover as many restaurants as possible with your loved ones!

If you want to see the classic restaurant list, click below:
See list of restaurants
Icon search
All dishes
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
Aksamitne Risotto alla Parmigiana (pieczony bakłażan, burrata z Apulii, parmezan)
Aksamitny mus czekoladowy z pomarańczą, pokryty lekką czekoladową polewą o aksamitnej fakturze, z dodatkiem kandyzowanej pomarańczy w czekoladzie
Amerykańskie brownie z polewą kajmakową oraz orzechami
Amerykańskie brownie z polewą kajmakową oraz orzechami
Arancini w panko / kozi ser / orzechy / puree z dyni / oliwa szczypiorkowa
Avocado tost z guacamole, pomidorkami cherry, granatem, rukolą i słodkim sezamkiem, wykończony serem Grana Padano i kremem balsamicznym.
Baby Dutch z karmelizowaną śliwką Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
"Bakłażan i Ziemniak - opowieść o miłości przy syryjskim stole" Tradycyjne danie w syryjskim wydaniu, warstwowy bakłażan, ziemniaki, papryka i czosnek, otulone sosem pomidorowym z dodatkiem cebuli, aromatycznych przypraw, gotowane do pełni smaku
Bakłażan pieczony bulgur / papryka /tzatziki
Beza francuska / krem cytrynowo-limonkowy / żel z cytryny / ogórecznik
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award