Спеціальна пропозиція! Лише 545 zł за 5 страв та коктейль
Menu A
Pozycja 1:
Drodzy Państwo, po zakupieniu biletu bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z restauracją w celu ustalenia szczegółów dotyczących menu.
Pozycja 2:
PRAWDZIWA STAROPOLSKA KUCHNIA
W restauracji Epoka odtwarzamy zapomniane przepisy, przenosząc Gości do nieoczywistej i zaskakującej kuchni staropolskiej sprzed lat. Niewiele osób wie, jak wspaniałe potrawy królowały na polskich stołach w minionych epokach, a naszą misją jest edukowanie i kultywowanie staropolskich tradycji.
Pozycja 3:
EPOKOWE DOŚWIADCZENIE
Tworząc menu degustacyjne czerpiemy inspiracje z polskich ksiąg kucharskich sprzed wieków, aby odkrywać zapomniane kulinaria naszego kraju. Zabytkowe wnętrza zaprojektowane przy współpracy z wybitnym scenografem teatralnym i filmowym Borisem Kudličką zostały zachowane z pełnym poszanowaniem dla historii budynku i kreują kameralną atmosferę dla epokowych doświadczeń.
Pozycja 4:
ZRÓWNOWAŻONA GASTRONOMIA
Dbamy o jakość i sprawdzone pochodzenie wszystkich produktów, współpracujemy z lokalnymi farmerami i dostawcami w myśl filozofii From Farm to Table, aby móc dostarczać wyjątkowe doświadczenia w każdym naszym przepisie. Kilka razy w tygodniu odwiedzamy rodzinne gospodarstwo Państwa Majlertów po najświeższe warzywa, używamy miodu z pasiek na dachach warszawskich biurowców i lokalnie produkowanych serów i mięs z małych firm z tradycjami.
Pozycja 5:
NIEFORMALNY LUKSUS
Epoka to połączenie niezobowiązującej elegancji i wyśmienitej kuchni. Oferuje twórcze przepisy i profesjonalną, przyjazną obsługę. To miejsce, gdzie luksus spotyka się z luzem, pozwalając gościom na relaks i jednoczesne delektowanie się wyjątkowymi doznaniami kulinarnej podróży.
W tej restauracji możesz skorzystać z dodatkowej degustacji Dewar's 18 Years Old (oferta limitowana - do wyczerpania zapasów)
Menu B
Pozycja 1:
Drodzy Państwo, po zakupieniu biletu bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z restauracją w celu ustalenia szczegółów dotyczących menu.
Pozycja 2:
PRAWDZIWA STAROPOLSKA KUCHNIA
W restauracji Epoka odtwarzamy zapomniane przepisy, przenosząc Gości do nieoczywistej i zaskakującej kuchni staropolskiej sprzed lat. Niewiele osób wie, jak wspaniałe potrawy królowały na polskich stołach w minionych epokach, a naszą misją jest edukowanie i kultywowanie staropolskich tradycji.
Pozycja 3:
EPOKOWE DOŚWIADCZENIE
Tworząc menu degustacyjne czerpiemy inspiracje z polskich ksiąg kucharskich sprzed wieków, aby odkrywać zapomniane kulinaria naszego kraju. Zabytkowe wnętrza zaprojektowane przy współpracy z wybitnym scenografem teatralnym i filmowym Borisem Kudličką zostały zachowane z pełnym poszanowaniem dla historii budynku i kreują kameralną atmosferę dla epokowych doświadczeń.
Pozycja 4:
ZRÓWNOWAŻONA GASTRONOMIA
Dbamy o jakość i sprawdzone pochodzenie wszystkich produktów, współpracujemy z lokalnymi farmerami i dostawcami w myśl filozofii From Farm to Table, aby móc dostarczać wyjątkowe doświadczenia w każdym naszym przepisie. Kilka razy w tygodniu odwiedzamy rodzinne gospodarstwo Państwa Majlertów po najświeższe warzywa, używamy miodu z pasiek na dachach warszawskich biurowców i lokalnie produkowanych serów i mięs z małych firm z tradycjami.
Pozycja 5:
NIEFORMALNY LUKSUS
Epoka to połączenie niezobowiązującej elegancji i wyśmienitej kuchni. Oferuje twórcze przepisy i profesjonalną, przyjazną obsługę. To miejsce, gdzie luksus spotyka się z luzem, pozwalając gościom na relaks i jednoczesne delektowanie się wyjątkowymi doznaniami kulinarnej podróży.
W tej restauracji możesz skorzystać z dodatkowej degustacji Dewar's 18 Years Old (oferta limitowana - do wyczerpania zapasów)
БЕЗКОШТОВНО з кожним меню!
Наступний крок — оберіть подарунки для бронювання
Dewar's 15 Neat
Najczęściej nagradzana na świecie szkocka blended whisky w czystej formie.
Dewar's 15 Old Fashioned
Klasyczny cocktail w wyrafinowanej odsłonie, z nutą cytrusów i bittersa.
Dewar's 15 Sour
Orzeźwiający słodko-kwaśny klasyk pełen charakteru szkockiej whisky, z dodatkiem Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj
Mocktail Sour (~0%)
Włoskie aperitivo (<0,5% alk.) z pianką na bazie Vegg White - wegańskiego substytutu białka jaj.
Опис
Кухняpolska
Шеф-кухарMarcin Przybysz
Атмосфераfine dining
Рік відкриття2019
Epoka powstała z pasji do tajemniczej, nieoczywistej i zaskakującej kuchni polskiej sprzed lat. W Epoce przekraczamy granice czasu oraz wyobraźni i zabieramy gości w podróż, ukazując przez każdy „przepis” nieznane oblicze polskich kulinariów.