Ваучери
Щотижня
Довідка
UK
Icon arrow
RestaurantWeek®BreakfastWeekДосвідЗнайди стіл
Увійти
Icon search
Фестивальне меню
Пізнавайте нові ресторани з близькими!

Якщо бажаєте переглянути класичний список ресторанів, натисніть нижче:
Перегляньте список ресторанів
Icon search
Усі страви
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu kaszanka | konfitura z wiśni | majonez cebulowy | tarte foie gras krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia rumsztyk z polędwicy | ziemniaki purée z cebulą | rellish z buraków | portobello pre dessert mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa petit fours
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło carpaccio z miecznika | grejpfrut | sos ponzu smażone grzyby | sos Béarnaise | tarta czarna trufla krem z dyni | pieczone jabłko | imbir | piklowana dynia okoń morski | szafranowe risotto | pieczony pomidor | koper włoski pre dessert mus chałwowy | sorbet wiśniowy | sezam | kruszonka czekoladowa petit fours
Beza z kawowym mascarpone, owocami leśnymi i dodatkiem czarnego bzu Dodaj do rezerwacji Herbatę Festiwalu dopasowną smakiem do deseru! Odkryj idealne połączenie Lipton.
Biszkoptowe ciasto bostońskie przełożone kremem, podane z owocami
Brownie podane z lodami waniliowymi, truskawkami i musem malinowym
Bruschetta con burrata e peperoni arrostiti, czyli chrupiąca bruschetta z kremową burratą i pieczoną papryką
Burger wołowy WhiteBull z serem Raclette i ragoût wołowym, podany z cienkimi frytkami i sosem Buffalo
Burger z wege kotletem, serem feta, pesto z suszonych pomidorów, cebulą czerwoną i mixem sałat
Carpaccio z marynowanej dyni z nutą miodu gryczanego
Carpaccio z pieczonej dyni piżmowej z gorgonzolą, konfitowanymi pomidorami, orzechami pini, chipsem z pietruszki, tymiankiem, olejem szczypiorkowym i pudrem z oliwek
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award