Aksamitna panna cotta na bazie kremowego mleka kokosowego z dodatkiem orzeźwiającego musu mango-marakuja.
Aksamitna pralina z deserowej i mlecznej czekolady z delikatnym musem kawowym i żelką truskawkową
Beza mascarpone z karmelizowaną śliwką
Beza z musem tropikalnym z mango, markują i ananasem
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Brownie czekoladowo-korzenne z twistem gruszkowym i karmelem
Domów na miejscu dodatkowe Martini Fiero & Tonic!
Burger z kotletem z buraka w bułce wieloziarnistej ze świeżym ogórkiem, chrupiącą czerwoną cebulą oraz malinowym pomidorem, a całość dopełnia hiszpański sos aioli z nutą czosnku.
Cannoli Siciliani con Pistacchi
- Sycylijski deser z kremem i pistacjami
Cepelin z pieczoną kaczką z okrasą z boczku i cebuli, podany na duszonej w winie kapuście z czarnuszką
Crème brûlée z karmelizowanym cukrem
Czekoladowe brownie serwowane na ciepło z lodami śmietankowymi, polewą z mlecznej czekolady oraz chrupiącymi kuleczkami kakaowymi.